Even voorstellen...

 

Wij zijn Bert en Ria van Deelen. We wonen vanaf de zomer 2008 aan de Zuiderzeestraatweg West 80 te Doornspijk. Naast onze woning op nr. 78  bevind zich een bedrijfsruimte. Deze bedrijfsruimte werd door ons tot het jaar 2011 voor privédoeleinden gebruikt. Eind van het jaar 2010 ontstonden bij ons plannen om een fitnesscentrum in deze ruimte te beginnen. We hadden namelijk zelf de ervaring dat er vrijwel shutterstock 79631548_overons_mengeen fitnesscentrum is te vinden waar geen harde popmuziek aan staat. Vanuit onze christelijke achtergrond hadden wij geen behoefte aan deze muziek en waren dit ook niet gewend. Naar onze mening zijn er veel meer mensen die sporten met muziek niet op prijs stellen.

 

We hebben de opleiding tot Aalo fitness docent en EHBO gevolgd en zijn begin 2011 begonnen met het teken- en rekenwerk voor de ingrijpende verbouwing van de bedrijfsruimte. Het resultaat mag er echter zijn. Op de begane grond staan meer dan 20 apparaten, bestaande uit cardioapparatuur en krachttrainingstoestellen. De cardioapparatuur bestaat uit fietsen, loopband, roeitrainer, crosstrainer en stepper. Voor alle spiergroepen hebben wij ook krachttrainingsapparatuur staan. Daarnaast hebben wij ook dumbels tot 20 kg. en een tweetal olympische stangen voor het bankdrukken.

 

Bij ons bent u aan het juiste adres als u wilt werken aan uw conditie, van uw overgewicht af wilt, of gewoon lekker wil sporten voor uw gezondheid. Dit is nu bij ons mogelijk in een kleinschalige gezellige sfeer en dat uiteraard zonder muziek. De fitnessruimte is voorzien van een perfecte klimaatbeheersing.

 

Voordat u bij ons begint met sporten doen wij eerst een intake met indien gewenst een kleine gezondheidscheck. Tevens bepalen wij dan uw doelstelling voor de korte en lange termijn. U traint bij ons aan de hand van een fitnessschema die regelmatig wordt aangepast zodat de oefeningen niet eentonig worden en u alle spiergroepen optimaal kunt trainen.

 

Tevens zijn wij aangesloten bij bedrijfsfitness Nederland zodat u als werknemer bij ons met belastingvoordeel kunt sporten. Neem voor nadere informatie hierover contact met ons op.

 

Gezondheidscentrum

Naast het sportcentrum op de begane grond hebben wij tevens samenwerking gezocht met een diëtiste en een fysiotherapeut. Deze hebben op de 1e verdieping van ons pand een ruimte waar zij hun klanten kunnen ontvangen. 

shutterstock 24777886_overons_menwomenOnze kracht zit dan ook tevens in het feit dat wij onderling klanten snel naar  elkaar door kunnen verwijzen en waarbij hun klanten ook gebruik kunnen maken van onze apparatuur. Naast het sportcentrum dus tevens een  kleinschalig gezondheidscentrum op onze 1e verdieping. Wellicht dat we dit in de toekomst nog verder gaan uitbreiden.
Tenslotte...
 

Hebben wij uw interesse gewekt en wilt u werken aan uw gezondheid? Kom langs aan de Zuiderzeestraatweg West 78 te Doornspijk. Of vul het vragenformulier in op deze site en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.